Το έργο Recycling@Home παρουσιάστηκε σε αντιπροσώπους του έργου ERASMUS+ KA2 Växtplatser, στις 24 Μαΐου 2015.

Περισσότερα...

Εκπαιδευτική επίσκεψη με φοιτητές του Διεπιστημονικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Περιβάλλον και Ανάπτυξη πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΥ Κορωπίου στις 18 Ιανουαρίου, 2015. Οι φοιτητές ενημερώθηκαν για τους τρόπους αξιοποίησης των ανακυκλωσίμων υλικών, και της σημασίας εφαρμογής συστημάτων που βασίζονται στη διαλογή στην πηγή όπως τo έργο Recycling@Home.

Περισσότερα...

Στο πλαίσιο συζητήσεων αναφορικά με την αξιοποίηση απορριμμάτων χάρτου στην ημερίδα «Ενεργειακή αξιοποίηση στο πλαίσιο μίας ολοκληρωμένης αειφόρου διαχείρισης», πραγματοποιήθηκε αναφορά του έργου  Recycling@Home ως λύση για το διαχωρισμό των ανακυκλωσίμων υλικών στο σπίτι.

Περισσότερα...

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μάνδρας που διοργανώνονται κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε γνωριμία του προγράμματος με λιλιπούτειους συμμετέχοντες.

Περισσότερα...

Συγκέντρωση του Δημαρχιακού επιτελείου πραγματοποιήθηκε στις  22 Δεκεμβρίου 2015 προκειμένου να πραγματοποιηθεί μία αποτίμηση των επιτευγμάτων του έτους που εκπνέει και να προγραμματιστούν δράσεις για το νέο έτος. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε σύντομη ανασκόπηση στο έργο Recycling@Home και πώς συνέβαλε στην ορθότερη αξιοποίηση των ανακυκλωσίμων υλικών. 

Περισσότερα...

Στις 21 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την ομάδα έργου LIFE PAVEtheWAySTE με θέμα τις προδιαγραφές ποιότητας των ανακυκλωσίμων υλικών στην ελληνική αγορά.

Η τέταρτη συνάντηση παρακολούθησης του έργου πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου, 2015. Εκπρόσωποι των εταίρων του έργου και της ομάδας παρακολούθησης συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και εν συνεχεία ακολούθησαν επισκέψεις σε συμμετέχοντα νοικοκυριά του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας καθώς και στο Δημαρχείο του ομόλογου Δήμου.

Ατζέντα, Λίστα συμμετεχόντων, Φωτογραφία 1, Φωτογραφία 2, Φωτογραφία 3

Στις 19 Νοεμβρίου μαθητές από 10 χώρες της Σχολής Μωραΐτη (Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα PEEP) ενημερώθηκαν για το έργο Recycling@Home στις εγκαταστάσεις του Ε.Μ.Π.

Σελίδα 1 από 6